Pointe de Penmarc'h - Rupusis skumbrių paštetas su svogūnais ir pipirais Sao Tomé

Pointe_de_Penmarc'h_Rupusis_skumbrių_paštetas_su_svogūnais_ir pipirais_Sao_Tomé
  • Pointe_de_Penmarc'h_Rupusis_skumbrių_paštetas_su_svogūnais_ir pipirais_Sao_Tomé
  • Pointe_de_Penmarc'h_Rupusis_skumbrių_paštetas_su_svogūnais_ir pipirais_Sao_Tomé_pvz

Pointe de Penmarc'h - Rupusis skumbrių paštetas su svogūnais ir pipirais Sao Tomé - 100 g

Šios rillettes puikiai tiks gurmaniškam aperityvui !

Tai originalus derinys, išryškinantis Bretanės skonius.

Skaityti daugiau
02492 01
3
6,50 EUR
Kiekis

Pointe de Penmarc'h - Rupusis skumbrių paštetas su svogūnais ir pipirais Sao Tomé - 100 g

Sudedamosios dalys: rožinė Ramiojo vandenyno lašiša 50%, saulėgrąžų aliejus, svogūnai, vanduo, rūkyta lašiša 2,4%, druska, krapai 0,5 %, pieno baltymai, tirštiklis: guaro ir ksantano guma, pipirai.

Alergenai: žuvis, pienas.

siūlome prieš ragaujant valandėlę palaikyti šaldytuve, kad atsiskleistų kvapų ir skonių šviežumas. Patiekite ant jūros dumblių, duonos skrebučių ar traškių sausainiukų.

Tinka ne tik aperityviniams užkandukams, bet ir kaip pagardas šviežioms salotoms, pašlakstytoms acto ir garstyčių padažu su dumbliais, su salikornijomis ar laukiniais dumbliais jūros spagečiais haricots de mer.

Gamintojas: Pointe de Penmarc'h - 29100 Douamenez, Prancūzija. 

Energinė vertė
807 kJ / 194 kcal
Baltymų
13 g
Riebalų
14 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
3,4 g
Angliavandenių
3,2 g
- iš kurių cukrų
0,9 g
Druskos
1 g

Jums taip pat gali patikti