Pointe de Penmarc'h - Rupusis skumbrių paštetas su svogūnais ir pipirais Sao Tomé
Pointe de Penmarc'h - Rupusis skumbrių paštetas su svogūnais ir pipirais Sao Tomé - 100 g
Šios rillettes puikiai tiks gurmaniškam aperityvui !
Tai originalus derinys, išryškinantis Bretanės skonius.
Skaityti daugiau3
Pointe de Penmarc'h - Rupusis skumbrių paštetas su svogūnais ir pipirais Sao Tomé - 100 g
Sudedamosios dalys: rožinė Ramiojo vandenyno lašiša 50%, saulėgrąžų aliejus, svogūnai, vanduo, rūkyta lašiša 2,4%, druska, krapai 0,5 %, pieno baltymai, tirštiklis: guaro ir ksantano guma, pipirai.
Alergenai: žuvis, pienas.
siūlome prieš ragaujant valandėlę palaikyti šaldytuve, kad atsiskleistų kvapų ir skonių šviežumas. Patiekite ant jūros dumblių, duonos skrebučių ar traškių sausainiukų.
Tinka ne tik aperityviniams užkandukams, bet ir kaip pagardas šviežioms salotoms, pašlakstytoms acto ir garstyčių padažu su dumbliais, su salikornijomis ar laukiniais dumbliais jūros spagečiais haricots de mer.
Gamintojas: Pointe de Penmarc'h - 29100 Douamenez, Prancūzija.
- Energinė vertė
- 807 kJ / 194 kcal
- Baltymų
- 13 g
- Riebalų
- 14 g
- - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
- 3,4 g
- Angliavandenių
- 3,2 g
- - iš kurių cukrų
- 0,9 g
- Druskos
- 1 g
Jums taip pat gali patikti