Landa Gorria - Alyvuogių aliejus su Espeleto pipirais - 250ml
Landa Gorria - Alyvuogių aliejus su Espeleto pipirais - 250 ml
Pietų krašto virtuvės neįmanoma įsivaizduoti be alyvuogių aliejaus. Pridėkime Baskų krašto tipinį ingredientą - Espeleto pipirą ir taip išgausime ypač gryną alyvuogių aliejų su Espeleto pipirais.
Tūris - 250 ml
Skaityti daugiau26
Landa Gorria - Alyvuogių aliejus su Espeleto pipirais - 250 ml
Sudedamosios dalys: ypač grynas alyvuogių aliejus (pagaminta Ispanijoje, sudėtyje yra Espeleto AOP pipirų (2,5%), 1 džiovintas Espeleto AOP pipiras).
Espeleto pipiras suteikia aliejui subtilų skonį, dėl to naudojant šį aliejų virtuvėje kiti prieskoniai nebūtini.
Aliejų galite naudoti kepimui. Užpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus su Espeleto pipirais tiesiai ant keptos raudonos mėsos, žuvies, paukštienos ar daržovių, tik nedėkite papildomai pipirų, nes aliejus ir taip aitrus.
Aliejus tinkamas salotoms, salotų padažams, jis yra puiki alternatyva tradiciniams picų padažams.
Ypač gryną alyvuogių aliejų su Espeleto pipirais rekomenduojama laikyti kambario temperatūroje.
Esant žemai temperatūrai, aliejus gali susidrumsti. Šis reiškinys išnyksta kambario temperatūroje ir neturi jokios įtakos aliejaus kokybei.
Gamintojo patarimai:
„Rekomenduoju aliejų su Espeleto pipirais dėti į visus pagardus. Jis suteiks patiekalui rafinuotumo, gerą kvapą ir ypatingą, į Baskų kraštus nukeliantį skonį. Į dailų aliejaus butelį įdėtas džiovintas Espeleto pipiras suteikia aliejui autentišką skonį. Be to, tai estetikos elementas, kuriam neliks abejingas nei vienas jūsų svečias!“»
Gamintojas: Landa Gorria, Prancūzija.
Jums taip pat gali patikti