Jean-Bernard Larrieu - Baltasis Mantoulan 2013 vynas - 13,5%, 75cl

  • Greitai bus
Jean_Bernard_Larrieu_Baltasis_Mantoulan_2013_vynas_13,5%_75cl
  • Jean_Bernard_Larrieu_Baltasis_Mantoulan_2013_vynas_13,5%_75cl
  • Jean_Bernard_Larrieu_Baltasis_Mantoulan_2013_vynas_13,5%_75cl
  • Jean_Bernard_Larrieu_Baltasis_Mantoulan_2013_vynas_13,5%_75cl

Jean-Bernard Larrieu - Baltasis Mantoulan 2013 vynas

2013 metų vynas

Saugoma kilmės vieta (AOP) Jurançon 

Vynuogių veislės 70% Petit Manseng, 15% Courbu, 15% Camaralet

Sudėtyje yra sulfitų.

13,5% alk. tūrio 0,75 l

Skaityti daugiau
01355 01
34,00 EUR
block Greitai bus

Jean-Bernard Larrieu - Baltasis Mantoulan 2013 vynas - 13,5%, 75cl

Saugoma kilmės vieta (AOP) Jurançon 

Nuo 1985 m. šis ūkis užsiima tik vynuogių auginimu. Jean-Bernard Larrieu augina vynmedžius, vėliau vynuoges fermentuoja, brandina vynus, išpilsto į butelius ir parduoda. Taip gimsta Clos Lapeyre

2000 metais vynuogyno plotas užima apie 10 hektarų. O 2004 m. jis dar labiau išsiplečia perėmus Nays-Labassère ūkį-nuostabų ir seną 7 hektarų vynuogyną Chapelle-de-Rousse širdyje.

Vynuogių veislės: 70% Petit Manseng, 15% Courbu, 15% Camaralet

Mantoulan vynas - šviesiai gelsvos spalvos. Kvapas - ryškus Petit Manseng vynuogės dominavimas. Tai tvirtos ir harmoningos struktūros vynas.

Sausas, sodrus ir puikus baltasis Jurançon vietovės vynas, pasižymintis intensyviu rūgštumu, migdolų ir dūmo skoniais.

Puikiai tiks aperityvui, taip pat prie žuvies, paukštienos, risoto.

Patiekti 10-12°C

Atidaryti 30 minučių prieš degustavimą.

Vynas iš sertifikuoto ekologinio ūkio.

Vyndarys/ūkininkas
Clos Lapeyre - Jean Bernard Larieu
Pavadinimas
Mantoulan
Metai
2013
Vyno regionas
Sud-Ouest
Saugoma kilmės vietos nuoroda
Jurançon Sec
Vynuogių veislė
70% Petit Manseng, 15% Courbu, 15% Camaralet
Spalva
Baltasis
Kvapas
egzotinių vaisių
Skonis
turtingas, sodrus su intensyviu rūgštingumu
Talpa
0,75 l
Alkoholio tūris
13,5 %
Patiekimas
11-12°C
Vyndarystės metodas
Sertifikuotas ekologiškas ūkis
Derinimas su maistu
Aperityvui, prie žuvies, paukštienos, risoto