Lafitte - Antienos 2 šlaunelių konfi - 730 g
Lafitte - Antienos 2 šlaunelių konfi - 730 g
Dažnai ir nepagalvojame, kad tokį antienos konfi produktą verta visada turėti spintelėje, kai staiga prireikia suimprovizuoti pietus ar vakarienę: patiekalas skanus, daugelio mėgstamas, lengvai ir greitai paruošiamas.
Skaityti daugiau5
Lafitte - Antienos 2 šlaunelių konfi - 730 g
Šio antienos šlaunelių konfi puikiai pakanka 2-3 asmenims.
Tradiciškai auginamų Landai regiono ančių šlaunelės pirmiausia yra pasūdomos, o vėliau lėtai troškinamos antienos riebaluose.
Sudedamosios dalys: ančių šlaunelių konfi, antienos riebalai, druska. Be priedų.
Paruošimas: šis kaimiškas autentiškas patiekalas tinkamas patiekti pašildytas (skaičiuokite vieną šlaunelę asmeniui) arba pašildžius ir nukaulinus mėsą ruoškite kitus, modernesnius patiekalus. Su šlaunelėmis patiekite virtas ir antienos riebaluose apkeptas bulves ar baravykus. Lengvai pašildysite orkaitėje 180 °C temperatūroje 15 minučių, arba keptuvėje.
Neatidarytą stiklainį galite laikyti kambario temperatūroje, saugant nuo tiesioginių saulės spindulių ir karščio.
Gamintojas: LAFITTE FOIE GRAS SAS - 455 route du Béarn - 40500 MONTAUT (LANDES) - Prancūzija
Truputį istorijos...
Landų (Landai) krašto gastronomija nuo 1920 metų
nuo 1920 metų Landų krašto tradicijas puoselėjantys LAFITTE namai
Tikra tradicinių Landų krašto ančių kepenėlių specialistė Lafitte įmonė, įsikūrusi vaizdingame MONTAUT kaimelyje Pietvakarių (Sud Ouest) Prancūzijoje, prie pat Chalosse kalvų, su kuriomis sieja artimas ryšys.
1920 metais Pierre LAFITTE įkūrė įmonę, kad galėtų parduoti laukinių gyvūnų mėsą (žvėrieną) (kurapkas,slankas, sodines startas, kiškius…) ir kepenėles tradiciniams regiono restoranams. Pierre anksti miršta, ir jo verslą perima sūnu Leonas drauge su žmona Solanža (Solange).
1970 metais, prie Léon LAFITTE prisijungia jo vaikai ir įvyksta didžiulė įmonės plėtra pačioje Prancūzijoje ir užsienyje.
Ir štai jau 4 LAFITTE namų kartos savo produkciją tiekia prestižiškiausiems restoranams, mažmeninės prekybos tinklams ir gurmaniškų produktų krautuvėlėms Prancūzijoje, taip pat turi 7 parduotuves. Savo produktus eksportuoja į kitas Europos pasaulio šalis.
Maison LAFITTE šiandien tapo aukštos kokybės ir autentiškumo sinonimas.
Pirmiausia - skonis.
Tradicinis ančių auginimo metodas ančių kepenėlėms (foie gras) ir mėsos gaminiams suteikia kaimišką skonį ir unikalią tekstūrą.
Mūsų siūlomas ančių kepenėles foie gras, kurias nedideliais kiekiais rankomis ruošia virėjai, tereikia vos vos pabarstyti prieskoniais nenaudojant jokių skonio stipriklių, o mūsų patiekalai yra pagaminti pagal paprastus ir tradicinius LAFITTE šeimos receptus.
Be to, visi mūsų ančių kepenėlių foie gras konservai - paštetai, patiekalai - yra pagaminti be jokių priedų nei konservantų. Tai garantuojame.
Pritaikyta mityba
Visa mūsų produkcija gaminama laikantis Label Rouge specifikacijų, pagal kurias ančių kepenėlių foie gras kilmė turi būti iš vadinamųjų "atsparių, lėtai augančių veislių paukščių", pašaras be GMO (kukurūzai, grūdai, soja, mineralai, vitaminai), be gydymo antibiotikais, be tradicinio penėjimo viso grūdo kukurūzais centrų Pietvakarių regione.
Tokio tipo tradicinė produkcija sudaro mažiau 5 % visos Prancūzijoje sukurtos produkcijos.
Troškiniai konfi
Antienos konfi: ištirpti iš malonumo
LAFITTE namų antienos konfi pagamintas tradiciniu būdu. Atrenkame gražiausius antienos gabaliukus. Antys auginamos ir penimos 102 dienas neskaldytais kukurūzų grūdais be GMO.
Antienos konfi: Landų krašto lobis
Ragauti Landų krašto antienos konfi, tai atpažinti su niekuo nesupainiojamą skonį, kuriame atsispindi pagarba tradicijoms ir kulinariai įgūdžiai.
Mūsų antienos, šlaunelių, sparnelių ir kitų dalių troškinių konfi kokybė nukaldino maison LAFITTE šeimos namų reputaciją nuo pat įkūrimo 1920 metais pradžios.
- Energinė vertė
- 1458 kJ / 353 kcal
- Baltymų
- 22 g
- Riebalų
- 30 g
- - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
- 9,9 g
- Angliavandenių
- 0,5 g
- - iš kurių cukrų
- 0,5 g
- Druskos
- 1,7 g
Jums taip pat gali patikti