Sturia - Juodieji eršketų ikrai BELUGA - 30 g

Sturia_Beluga
  • Sturia_Beluga

Sturia - Juodieji eršketų ikrai BELUGA 

30 g

Pirmasis prancūziškasis BELUGA!

Beluga selekcijos ikrai yra vieni prestižiškiausių, labiausiai ieškomų ir brangiausių ikrų pasaulyje... Jų degustacija yra ypatingas momentas...

Ikrai valgomi vieni, kad būtų galima pajusti visus subtilius poskonius ir kompleksiškumą.

Sviestinė tekstūra skleidžiasi migdolų ir tonka pupelių natomis, o burnoje ilgai išlieka žaliąją citriną primenantis poskonis. Nepalyginamai ilgai išliekantis poskonis...

Išskirtiniai ikrai 

Tai užkietėjusiems ikrų mėgėjams skirti ikrai.

Skaityti daugiau
02422 01
5
197,00 EUR
Kiekis

Sturia - Juodieji eršketų ikrai BELUGA - 30 g

Išskirtiniai ikrai     

Skonis: grietinėlės sviestas, žalioji citrina, migdolų - tonka pupelių natos.

Spalva: pilkos antracito spalvos atspindžių grūdeliai.

Eršketo veislė: Huso Huso

Sudedamosios dalys: eršketo kiaušinėliai, druska, konservantas: E285.

Laikyti temperatūroje nuo +0 °C iki + 4 °C

Sturia prekės ženklo juodieji ikrai Beluga kabinami nedideliu šaukšteliu ir valgomi vieni, kad būtų galima pajusti visus subtilius poskonius.

Beluga selekcijos ikrai yra prestižiškiausi, labiausiai ieškomi ir brangiausi ikrai pasaulyje... Dėl savo dydžio, spalvos ir ilgai burnoje išliekančio išskirtinio poskonio.

Pirmieji prancūziški Beluga ikrai.

Sturia siūlo labai gardų Beluga ikrų kąsnelį... Sviestinė tekstūra skleidžiasi migdolų ir tonka pupelių natomis, o burnoje ilgai išlieka žaliąją citriną primenantis poskonis.

Nepalyginamai ilgai išliekantis poskonis...

STURIA - Ikrų augintojas, gamintojas ir surinkėjas Prancūzijoje

STURIA yra pagrindinis pirmojo prancūzų ikrų gamintojo Sturgeon prekės ženklas. Pirmasis ėmusis auginti eršketus itin daug dėmesio skirdamas etiškai gamybai: pagarba žuviai, aplinkai, žmogui.

Šiam gamintojui made in Aquitaine svarbiausia yra kokybė ir nuoseklumas. STURIA siūlo tradiciniu būdu pagamintus natūralius ikrus caviar - delikačius, subtilius, kompleksiško skonio ir galingus  tobula dermė leidžia visiškai išsiskleisti riešutų ir tipiškam jodo poskoniams, kuriais pasižymi aukščiausios rūšies ikrai caviar.

Sukaupta auginimo, gamybos, selekcijos ir brandinimo patirtis bei įgūdžiai savoir-faire šiam prekės ženklui STURIA suteikia galimybę pasiūlyti plačią rūšių ir skonių gamą, kurioje kiekvienas ras sau tinkamus ikrus, ir dėl kurios jau daugelį metų yra pelnęs gerą didžiausių virtuvės šefų reputaciją Prancūzijoje ir visame pasaulyje.

Štai kodėl STURIA buvo pasirinktas prestižiškiausios pasaulyje gastronominės organizacijos Bocuse d’Or partneriu. Ši organizacija rengia vadinamąsias virtuvės šefų „olimpiadas“. Tai daugiau nei tik gastronominės varžybos... tai universali patirčių dalijimosi sistema, ryški ir pripažinta visame pasaulyje.

Technika ir kūrybiškumas bei žmogiškųjų vertybių laikymąsis išryškina didžiuosius talentus, kuriančius ateities aukštąją virtuvę Haute Cuisine. Kulinarija yra universali kalba, apjungianti 5 žemynus, įsikūnijanti kūrybiniuose procesuose, suskambanti per jautrius ir įspūdingus paruoštų lėkščių ir patiekalų pristatymus, alsuojanti drauge su iki raudonumo įkaitusia palaikymo publika.

Jums taip pat gali patikti