Sturia - Poutargue (Botarga) - džiovinti kefalės ikrai - 100 g

  • Greitai bus
Sturia_Poutargue_Botarga_džiovinti_kefalės_ikrai
  • Sturia_Poutargue_Botarga_džiovinti_kefalės_ikrai

Sturia - Poutargue (Botarga) - džiovinti kefalės ikrai - 100 g

Botarga  - tai kitas būdas paruošti žuvį.

Gaminama iš  raudonlūpės kefalės džiovintų ikriukų.

Tai Viduržemio jūros pakrantės virtuvių patiekalas, naudojamas su makaronais, rizoto, košėm, o supjaustytas plonomis juostelėmis ir patiektas ant duonos pradžiugins jūsų aperityvo svečius.

Skaityti daugiau
02423 01
23,00 EUR
block Greitai bus

Sturia - Poutargue (Botarga) - džiovinti kefalės ikrai - 100 g

Sudedamosios dalys: kefalės kiaušinėliai, druska.

Patarimai degustacijai:

Prieš ragaujant patariama ištraukti kelias valandas iš šaldytuvo.

Paprasčiausiai patiekti ant duonos riekės ar su blyneliais, savo turtingu ir galingu jodo poskoniu džiovinti ikriukai jūsų aperityviniams užkandžiams suteiks naujų skonių ir pažadins gomurius.

Dėl savo unikalaus jodo poskonio, tarkuota ar gabalėliais pjaustyta botarga praturtins kiaušinienes, makaronų, ryžių, bulvių, ankštinių daržovių, žaliųjų daržovių patiekalus ar salotas.

Laikyti šaldytuve (nuo 6 iki 8 °C).

MINIMALI SAUGOJIMO TRUKMĖ: 6 mėnesius nuo pagaminimo datos.

STURIA - Ikrų augintojas, gamintojas ir surinkėjas Prancūzijoje

STURIA yra pagrindinis pirmojo prancūzų ikrų gamintojo Sturgeon prekės ženklas. Pirmasis ėmusis auginti eršketus itin daug dėmesio skirdamas etiškai gamybai: pagarba žuviai, aplinkai, žmogui.

Šiam gamintojui made in Aquitaine svarbiausia yra kokybė ir nuoseklumas. STURIA siūlo tradiciniu būdu pagamintus natūralius ikrus caviar - delikačius, subtilius, kompleksiško skonio ir galingus  tobula dermė leidžia visiškai išsiskleisti riešutų ir tipiškam jodo poskoniams, kuriais pasižymi aukščiausios rūšies ikrai caviar.

Sukaupta auginimo, gamybos, selekcijos ir brandinimo patirtis bei įgūdžiai savoir-faire šiam prekės ženklui STURIA suteikia galimybę pasiūlyti plačią rūšių ir skonių gamą, kurioje kiekvienas ras sau tinkamus ikrus, ir dėl kurios jau daugelį metų yra pelnęs gerą didžiausių virtuvės šefų reputaciją Prancūzijoje ir visame pasaulyje.

Štai kodėl STURIA buvo pasirinktas prestižiškiausios pasaulyje gastronominės organizacijos Bocuse d’Or partneriu. Ši organizacija rengia vadinamąsias virtuvės šefų „olimpiadas“. Tai daugiau nei tik gastronominės varžybos... tai universali patirčių dalijimosi sistema, ryški ir pripažinta visame pasaulyje.

Technika ir kūrybiškumas bei žmogiškųjų vertybių laikymąsis išryškina didžiuosius talentus, kuriančius ateities aukštąją virtuvę Haute Cuisine. Kulinarija yra universali kalba, apjungianti 5 žemynus, įsikūnijanti kūrybiniuose procesuose, suskambanti per jautrius ir įspūdingus paruoštų lėkščių ir patiekalų pristatymus, alsuojanti drauge su iki raudonumo įkaitusia palaikymo publika.

Pagaminta Prancūzijoje: STURGEON, STURIA caviar, 33450 St. Sulpice. 

Jums taip pat gali patikti