Algolesko - Ekologiški švieži sūdyti Kombu royal dumbliai - 250g
Algolesko - Ekologiški švieži sūdyti Kombu royal dumbliai - 250g
Tvirtos ir traškios tekstūros
Malonaus jodo skonio
Natūralus skonio stipriklis
Skaityti daugiau6
Algolesko - Ekologiški švieži sūdyti Kombu royal dumbliai - 250g
Kombu pagrinde naudojamas en papillote (vokelyje) tipo patiekaluose: į dumblį įvyniokite žuvį ar jūros gėrybes. Dumblį galite naudoti ir sultinio gamybai, tai pagrindinis ingredientas norint pasigaminti dashi sultinį.
Algolesko augina dumblius atviroje jūroje (Natura 2000 teritorijoje). Rugsėjo mėnesį maži dumbliai užsikabina ant jūroje įrengtų virvių ir natūraliai auga iki pavasario.
Derlius trunka apie du mėnesius. Surinkti dumbliai rūšiuojami, blanširuojami ir galiausiai pasūdomi, kad geriau išsilaikytų. Šį metodą taiko japonai.
Dumblius reikia nuplauti po šaltu vandeniu, tada kelioms minutėms palikti vėsiame vandenyje, kad atgautų spalvą ir tekstūrą.
FR-BIO-01
Gamintojas: Algolesco, Prancūzija
Jums taip pat gali patikti