Bonnat - Konditerinis juodasis šokoladas - 200 g
Bonnat - Konditerinis juodasis šokoladas - 200 g
Idealus pasirinkimas jūsų desertams ir kepiniams.
Skaityti daugiau34
Bonnat - Konditerinis juodasis šokoladas - 200 g
60 % kakavos
Pasiruoškite būti nustebinti... jei pirmą kartą ragaujate Bonnat namų šokoladą, laukite netikėtumo, ypatingų skonių, tikro malonių pojūčių antplūdžio ir aksominio švelnumo. Ši patirtis privers iš naujo mokytis, ką reiškia aukščiausios rūšies šokoladas ir iki kokių neįmanomų tolių gali nukeldinti Bonnat namų šokolado plytelės. Klausimai kodėl ir kaip nuolat lydi šį šokolado meistrą, nepailstantį savo meno ir skonio mokslo ambasadorių.
Sudedamosios dalys: kakava, cukrus.
Kilmės vieta: Prancūzija
Laikymo sąlygos: Laikyti kambario temperatūroje nuo 17 ° iki 25 °C.
Stéphane Bonnat tęsia šią iš šeimos šokolado meistrų paveldėtą viziją ir gamina šokoladus pagal istorinius Maison Bonnat receptus, o kartu leidžiasi ir į naujas asmenines paieškas, kurdamas 21 amžių atliepiančius skonius. Tad kviečiame susipažinti ir atrasti išskirtinius GRANDS CRUS kolekcijos šokoladus, nuolat pelnančius medalius įvairiuose tarptautiniuose konkursuose!
Pagaminta Prancūzijoje: Bonnat Chocolatier, BP 48, 8, cours Senozan, 38502 VOIRON.
- Energinė vertė
- 570 kcal / 2368 kJ
- Baltymų
- 7,6 g
- Riebalų
- 39,1 g
- - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
- 25,26 g
- Angliavandenių
- 50,8 g
- - iš kurių cukrų
- 36,3 g
- Druskos
- 0,01 g
Jums taip pat gali patikti