- Nauja
PLANTIN - Džiovinti laukiniai briedžiukai MORILLES - 400 g
PLANTIN - Džiovinti laukiniai briedžiukai MORILLES
400 g
Plastiko dėžutė
Džiovinti briedžiukai - puikus pagardas ištisus metus!
Gamintojas: PLANTIN - route de Nyons, Puyméras, France, Prancūzija
Skaityti daugiau6
PLANTIN - Džiovinti laukiniai briedžiukai MORILLES - 400 g
MORIILES SAUVAGE
Briedžiukai pasižymi lazdyno riešutų skoniais ir turtingais medienos aromatais.
Dėl kvapų ir skonių puokštės bei retumo jis yra vienas iš labiausiai ieškomų ir pageidaujamų grybų gastronomijos pasaulyje.
Priskaičiuojamos kelios briedžiukų rūšys, tačiau Morchella conica yra pati geidžiamiausia dėl nuostabaus aromato.
PLANTIN itin kruopščiai išrūšiuoja surinktus laukinius briedžiukus.
PLANTIN pasirinko rinkai siūlyti tik džiovintus briedžiukus. Juos džiovina ant medinio paviršiaus virš malkų ugnies, kad šie įgautų gardų medienos poskonį.
Tai patys tikriausi premium kategorijos grybai, kuriuos itin paprasta gaminti.
Tereikia juos išmirkyti, tada gerai apkepti, kad pasišalintų toksinai ir štai - jie jau skleidžiasi užburiančiais aromatais ir skoniais.
Sudedamosios dalys: laukiniai džiovinti briedžiukai (Morchella conica)
Laikyti apsaugant nuo karščio; briedžiukus galima laikyti iki 18 mėnesių.
Patarimai degustacijai
Rizotą ar vištienos patiekalus su grietinėle briedžiukai praturtins šventiškais aromatais!
Idealiausiai briedžiukai dera su baltuoju vynu.
Drungname vandenyje mirkykite apie 30 minučių, tada gerai nuskalaukite.
Dėmesio! prieš vartojimą briedžiukus būtina iškepti (išvirti).
Kokį kiekį džiovintų briedžiukų naudoti patiekalui?
Išmirkusių džiovintų briedžiukų svoris padidės 3,5 kartų.
Taigi apie 10 gramų džiovintų briedžiukų prilygsta 35 gramams šviežių.
Gamintojas: PLANTIN - route de Nyons, Puyméras, France, Prancūzija