Domaine ILARRIA - Natūralusis vynas - Irouleguy CUVÉE BIXINTXO 2019

Domaine_ILARRIA_Raudonasis_CUVÉE_BIXINTXO_2019_vynas_13,5%_75cl
  • Domaine_ILARRIA_Raudonasis_CUVÉE_BIXINTXO_2019_vynas_13,5%_75cl

Domaine ILARRIA - Raudonasis CUVÉE BIXINTXO 2019 vynas 

AOP Irouleguy

75 % Tannat, 25 % Cabernet franc vynuogių - užaugintos ant kalkakmenio dirvožemio

13,5 alk.

0,75 l

Skaityti daugiau
02099 01
33
39,00 EUR
Kiekis

Domaine ILARRIA - Natūralusis raudonasis vynas CUVÉE BIXINTXO 2019 - 13,5%, 75cl

AOP Irouleguy

75 % Tannat, 25 % Cabernet franc vynuogių - užaugintos ant kalkakmenio dirvožemio

Vyno gamyba ir brandinimas trunka 16 mėnesių vyną pakaitomis perpilstant į nerūdijančio plieno ir medines statines.

„BIXINTXO“, Vincentas baskų kalba, yra šio vyndario kaimo globėjas. Šis gerai išsilaikantis vynas gaminamas tik iš labai gerų derlių.

Assemblage (maišymo) procesas irgi varijuoja priklausomai nuo metų. Beveik dvejus metus brandinamas ąžuolo statinėse, po kelių išpilstymų vynas nuskraidrėja.

Natūraliai išgaunamas vynas, šiek tiek sulfitų  (-30 mg SO2/l)  pridedama tik vyno išpilstymo į butelius metu.

Derlius: Vidutiniškai 20 hl/ha 

Sunkus, sodrus su labai kompleksiška aromatų palete.

Vynas puikiai tiks prie gurmaniškų, mėsos su padažais patiekalų ir stipraus skonio sūrių.

Šį vyną galima laikyti dvidešimt metų. 

Natūralusis-vynas

Gamintojas: Domaine ILARRIA - Peio Espil - Irouleguy, Pays basque, Prancūzija

Metai
2019
Vyno regionas
Sud-Ouest
Vynuogių veislė
Tannat, Cabernet franc
Spalva
Raudonasis
Skonis
Sodrus
Talpa
0,75 l
Brandinimas
Nerūdijančio plieno ir medines statines
Vyndarystės metodas
Natūrali
SO2 (sulfitai)
mažiau nei 30 mg/L
Sertifikavimo ženklai
Demeter
Vins Méthode Nature
Derinimas su maistu
Prie gurmaniškų, mėsos su padažais patiekalų ir stipraus skonio sūrių.

Jums taip pat gali patikti