Château Petit Val - Raudonasis MUSE DE VAL 2016 vynas - 0,75 l

  • Greitai bus
Château_Petit_Val_Raudonasis_MUSE_DE_VAL_vynas_0,75_l
  • Château_Petit_Val_Raudonasis_MUSE_DE_VAL_vynas_0,75_l

Château Petit Val - Raudonasis MUSE DE VAL 2016 vynas - 0,75 l

„Muse du Val“ – prestižinis cuvée, sudėtingas, elegantiškas ir nepakartojamas, pasižymintis molio ir kalkakmenio kalvų šlaitais ir labai ypatinga ekspozicija.

SAINT - éMILION GRAND CRU

50% Merlot, 50% Cabernet Franc vynuogių veislės vynas

Skaityti daugiau
02323 01
87,00 EUR
block Greitai bus

Château Petit Val - Raudonasis MUSE DE VAL 2016 vynas - 0,75 l

Dirvožemiai: Molingo smėlio / šlaituose vyrauja molingos ir kalkingos sudėties

Plotas : 1 hektaras

Sodinimo tankumas : 6500 vynmedžių sodinių viename hektare

Vidutinis vynmedžių amžius: 35 metai

Ūkininkavimas: tvarus žemės ūkis – taikomas Poussard genėjimo metodas

Dirvožemio priežiūra : natūrali, daugiametė žolė kas antroje eilėje ir dirvos apdirbimas. Piktžolės šalinamos mechaniniu būdu.

Vynuogių veislės : 50% Merlot, 50% Cabernet Franc

Derlius : 30 hl/ ha

Derlius renkamas: rankomis į dėžutes. Derlius perrenkamas vynuogyno sklype ir rūsyje. Vynuogės laikomos furgonėlyje su šaldymo kameromis.

Vyno gamyba: iš to paties sklypo vynuogių derliaus. Šaltoji maceracija prieš fermentaciją. Vynas gaminamas statinėse su "pigeage" įrankiu, skirtu grūsti, spausti vynuoges.

Maceracija po fermentacijos:  nuo 8 iki 10 dienų

Malolaktinis virsmas: 100 % naujose statinėse

Brandinimas statinėse: nuo 16 iki 18 mėnesių prancūziško ąžuolo statinėse

Gamyba: 5 000 butelių

Vyndarys: Famille Alloin - Saint-Émilion, Prancūzija

Vyndarys/ūkininkas
Famille Alloin - Château Petit Val
Metai
2016
Vynuogių veislė
Merlot, Cabernet franc
Spalva
Raudonasis
Talpa
0,75 l
Brandinimas
Medinė statinė

Jums taip pat gali patikti