Château Petit Val - Raudonasis PETIT VAL 2016 vynas - 0,75 l

  • Greitai bus
Château_Petit_Val_Raudonasis_PETIT_VAL_vynas_0,75_l
  • Château_Petit_Val_Raudonasis_PETIT_VAL_vynas_0,75_l

Château Petit Val - Raudonasis PETIT VAL 2016 vynas - 0,75 l

Šiame vyne dominuoja 70 % Merlot ir 30 % Cabernet Franc, kuriuos papildo Petit Verdot dvelksmas. Vynas su juodųjų vaisių ir prieskonių natomis, šilkinis, subalansuotas, švelnus ir gaivus.

Skaityti daugiau
02322 01
40,00 EUR
block Greitai bus

Château Petit Val - Raudonasis PETIT VAL 2016 vynas - 0,75 l

Plotas: 11 hektarų

Dirvožemiai: molingo smėlio / šlaituose vyrauja molingos ir kalkingos sudėties

Sodinimo tankumas : 6500 vynmedžių sodinių viename hektare

Vidutinis vynmedžių amžius: 35 metai

Ūkininkavimas: tvarus žemės ūkis - taikomas Poussard genėjimo metodas

Dirvožemio priežiūra : natūrali, daugiametė žolė kas antroje eilėje ir dirvos apdirbimas. Piktžolės šalinamos mechaniniu būdu.

Vynuogių veislės : 70% Merlot, 30% Cabernet Franc 

Derlius : 35-40 hl/ ha

Derlius renkamas: rankomis į dėžutes. Derlius perrenkamas vynuogyno sklype ir rūsyje.

Vynuogės laikomos furgonėlyje su šaldymo kameromis.

Vyno gamyba: iš to paties sklypo vynuogių derliaus. Šaltoji maceracija prieš fermentaciją.

vynas gaminamas nerūdijančio plieno talpose su "pigeage" įrankiu, skirtu grūsti, spausti vynuoges.

Maceracija po fermentacijos:  nuo 8 iki 10 dienų

Malolaktinis virsmas: 50 % laikant naujose statinėse, 50 % -  NERŪDIJANČIO PLIENO talpose

Brandinimas statinėse: nuo 12 iki 18 mėnesių prancūziško ąžuolo statinėse.

Vyndarys: Famille ALLOIN šeima, Prancūzija

Vyndarys/ūkininkas
Famille Alloin - Château Petit Val
Metai
2016
Vynuogių veislė
Merlot, Cabernet franc
Spalva
Raudonasis
Talpa
0,75 l
Brandinimas
Medinė statinė