- Greitai bus
Château Petit Val - Raudonasis PETIT VAL 2016 vynas - 0,75 l
Château Petit Val - Raudonasis PETIT VAL 2016 vynas - 0,75 l
Šiame vyne dominuoja 70 % Merlot ir 30 % Cabernet Franc, kuriuos papildo Petit Verdot dvelksmas. Vynas su juodųjų vaisių ir prieskonių natomis, šilkinis, subalansuotas, švelnus ir gaivus.
Skaityti daugiauChâteau Petit Val - Raudonasis PETIT VAL 2016 vynas - 0,75 l
Plotas: 11 hektarų
Dirvožemiai: molingo smėlio / šlaituose vyrauja molingos ir kalkingos sudėties
Sodinimo tankumas : 6500 vynmedžių sodinių viename hektare
Vidutinis vynmedžių amžius: 35 metai
Ūkininkavimas: tvarus žemės ūkis - taikomas Poussard genėjimo metodas
Dirvožemio priežiūra : natūrali, daugiametė žolė kas antroje eilėje ir dirvos apdirbimas. Piktžolės šalinamos mechaniniu būdu.
Vynuogių veislės : 70% Merlot, 30% Cabernet Franc
Derlius : 35-40 hl/ ha
Derlius renkamas: rankomis į dėžutes. Derlius perrenkamas vynuogyno sklype ir rūsyje.
Vynuogės laikomos furgonėlyje su šaldymo kameromis.
Vyno gamyba: iš to paties sklypo vynuogių derliaus. Šaltoji maceracija prieš fermentaciją.
vynas gaminamas nerūdijančio plieno talpose su "pigeage" įrankiu, skirtu grūsti, spausti vynuoges.
Maceracija po fermentacijos: nuo 8 iki 10 dienų
Malolaktinis virsmas: 50 % laikant naujose statinėse, 50 % - NERŪDIJANČIO PLIENO talpose
Brandinimas statinėse: nuo 12 iki 18 mėnesių prancūziško ąžuolo statinėse.
Vyndarys: Famille ALLOIN šeima, Prancūzija
- Vyndarys/ūkininkas
- Famille Alloin - Château Petit Val
- Metai
- 2016
- Vynuogių veislė
- Merlot, Cabernet franc
- Spalva
- Raudonasis
- Talpa
- 0,75 l
- Brandinimas
- Medinė statinė