- Nauja
Château Peybonhomme raudonasis vynas Les-Tours 2021 - 12,5% 0,75l
Château Peybonhomme raudonasis vynas Les-Tours 2021
Su saugoma kilmės vietos nuoroda AOC BLAYE COTES DE BORDEAUX
75 % Merlot, 15 % CABERNET FRANC, 10 % Malbec veislių vynuogių vynas
12,5 % alk. tūrio
0,75 l
Vyndarys: Château Peybonhomme Les Tours 33390 CARS, Prancūzija
Skaityti daugiau8
Château Peybonhomme raudonasis vynas Les-Tours 2021
Su saugoma kilmės vietos nuoroda AOC BLAYE COTES DE BORDEAUX
12,5 % alk. tūrio
0,75 l
Vynuogių veislės: 75 % Merlot, 15 % CABERNET FRANC, 10 % Malbec
Dirvos tipas: kalkinga molinga
Vynuogių auginimo kultūra: nuo 2000 metų vadovaujamasi biodinaminės žemdirbystės principais, vynuogienojai genėjami ir formuojami Guyot Poussard - dvipečiu Giujo stiliumi, žiemos sezonui paliekama žolė,pavasarį purenama žemė. Priežiūrai naudojame nedidelę dalį Bordo mišinio (bouillie bordelaise) ir žolelių (asiūklio bei dilgėlės) arbatas.
Vynuogienojų amžius: 40 metų
Derliaus išeiga: 35 hL/ha
Vyno gamyba: fermentacija vyksta tik su vietinėmis ūkyje "gyvenančiomis" mielėmis reguliuojamos temperatūros betoninėse talpose.
Jokių priedų, išskyrus riboto kiekio sulfitai (40mg/L).
Neskaidrintas, nefiltruotas. Šis vynas į butelius išpilstomas "vaisių" dieną pagal biodinamį kalendorių.
Gamybos apimtis: 250 000 butelių
Aromatinis profilis: Château Peybonhomme ūkio vynas Cuvée Majeure dovanoja plačia raudonųjų vaisių aromatų paletę: žemuogės, juodieji serbentai... prieskoninės natos. Dominuoja elegancija ir subtilumas.
Pirmiausia burną užlieja intensyvus vaisiškumo pliūpsnis, tada gamurį pasiekia galingas skonis, galiausiai itin lėtai išblėsdamas delikačiomis natomis.
Maisto ir vyno derinimas: Osso-bucco tipo patiekalai, rizoto su baravykais.
Vyndarys: Château Peybonhomme Les Tours 33390 CARS, Prancūzija
- Pavadinimas
- Peybonhomme -les-Tours
- Metai
- 2021
- Vyno regionas
- Bordeaux
- Vynuogių veislė
- Merlot, Cabernet, Malbec
- Spalva
- Raudonasis
- Skonis
- Natūralus, vaisinis, intensyvus
- Talpa
- 0,75 l
- Alkoholio tūris
- 12,5 %
- Vyndarystės metodas
- Biodinaminė
- Derinimas su maistu
- Osso-bucco tipo patiekalai, rizoto su baravykais.
Jums taip pat gali patikti