

Gozenshu Lei Sapphire Tokubetsu Jumaï Ginjô
12% alk. tūrio 0,72 l
Skaityti daugiauGozenshu Lei Sapphire Tokubetsu Jumaï Ginjô
Pagaminta iš Hitomebore de Sendai vietovėje užaugintų ryžių (poliravimas 55%) ir koji ryžių (poliravimas 55%).
LEI sakės serija, turinti mažą alkoholio koncentraciją (12 °) ir pagaminta iš Hitomebore ryžių, suteikiančių šiam japoniškui gėrimui saldumo ir švelnumo, buvo sukurta Prancūzijos rinkai.
"Lei Sapphire“ yra pirmoji sakė, skirta patiekti prie užkandžių, žuvies ar mėsos pagamintų «à la française» metodu, taip pat prie sūrių ir desertų.
Ideali degustavimo temperatūra 8-12 °C .
Prieš atidarant, 2-3 kartus paverskite butelį 180°žemyn.
Laikyti šaldytuve 2-10 °C temperatūroje.
Kilmės šalis: Japonija, Miyagi.