NISHIKIDORI - Sakė maisto ruošimui IZUMO JIDENSHU - 13 %, 720 ml
NISHIKIDORI - Sakė maisto ruošimui IZUMO JIDENSHU
13% alk. tūris 720 ml
Kilmės šalis: Shimane, Japonija
Skaityti daugiau1
NISHIKIDORI - Sakė maisto ruošimui IZUMO JIDENSHU - 13 %, 720 ml
Izumo Jidenshu yra ypatinga sakė, gaminama unikaliu būdu. Tai Izumo miesto paveldas, turintis šimtmečių tradicijas. Iš pradžių ši sakė buvo gaminama kaip gėrimas, bet vėliau pradėta naudoti gaminant maistą.
Skirtingai nuo tradicinės sakės, Izumo gaminama iš didelio kiekio lipnių ryžių, o gamybos procesas trunka net tris mėnesius. Gautas rezultatas - klampi, saldi ir sodraus umami skonio sakė.
Izumo Jideshu yra dieviško skonio sakė. Jos savybės išryškėja ruošiant žuvies sultinį ir sojos padažą.
Šis sakės gėrimas yra naudojamas maisto ruošimui, konditerijoje, taip pat gaminant ledus.
Puikus pasirinkimas kepant žuvį, gaminant virtus patiekalus, žvėrieną. Izumo Jidenshu taip pat puikiai tiks su keptais vaisiais.
Sudedamosios dalys: lipnieji ryžiai mikoto mochi, ryžių koji gohyaku mangoku, pelenai.
Laikyti šaldytuve 2-10 °C temperatūroje.
Kilmės šalis: Japonija, Shimane.
Platintojas Europoje: SASU PALMIFRANCE - NISHIKIDORI
Susiję straipsniai
-
„Miam miam“ – japoniški produktai iš Prancūzijos, tiesiai iš japonų rankų
Kategorija: Japoniški produktai ir jų maisto kultūra2022-04-25591 peržiūrosManęs dažnai paklausia, ką bendro turi japoniška virtuvė su produktais iš Prancūzijos. Iš pirmo žvilgsnio tai yra du...Skaityti daugiau