Furic - Smulkinta skumbrė su wakamé dumbliais kario marinate

Furic_Smulkinta_skumbrė_su_wakamé_dumbliais_raudonojo_kario_ir_mandarinų_žievelių_marinate
  • Furic_Smulkinta_skumbrė_su_wakamé_dumbliais_raudonojo_kario_ir_mandarinų_žievelių_marinate

Furic - Smulkinta skumbrė su wakamé dumbliais raudonojo kario ir mandarinų žievelių marinate

"Šią gamą įkvėpė dumblių tartaras. Siekėme sukurti tradiciškai ruošiamų žuvies konservų derinį su dumbliais, išlaikyti tartaro tekstūrą ir šviežumą išsaugant trumpą natūralių ingredientų sąrašą, išvengiant priedų ir tirštiklių."

100 g

Skaityti daugiau
02331 01
9
5,90 EUR
Kiekis

Furic - Smulkinta skumbrė su wakamé dumbliais raudonojo kario ir mandarinų žievelių marinate

"Skumbrės yra itin vertinama konservų žuvis. Ją rūpestingai atrenkame žvejybos sezono metu Šiaurės rytinėse Atlanto vandenyno pakrantėse. Žvejybos sezonas trunka nuo spalio iki vasario mėnesio. Šiuo žvejybos periodu žuvis yra pati riebiausia.Didelis žuvies riebumas yra būtinas, norint skaniai paruošti receptą. Riebalai užtikrina žuvies minkštumą ragaujant. Žuvis konservų fabrike apdorojama nuo A iki Z. Skumbrės verdamos vandenyje. Atvėsusią skumbrių filė karpoma žirklėmis ir dedama į paruoštus konservus"

Sudedamosios dalys: skumbrių filė 31 %, jūros dumbliai Wakamé 20 %, rapsų aliejus, svogūnai, morkos, baltojo vyno actas (sulfitai), baltasis vynas (sulfitai), raudonasis kario padažas (garstyčios) 0,5 %, druska, Mikan mandarinų žievelė 0,4 %.

Galimi moliuskų vėžiagyvių pėdsakai. Be GMO

Produktas pasterizuotas. Scomber scombrus sužvejota šiaurės rytų Atlanto vandenyne.

"Sukūrėme skumbrės ir jūros dumblių Wakamé receptą. Iš Japonijos kilusius šiuos rudus dumblius auginame Bretanės pakrantėse. Šiuos dumblius pasirinkome dėl jų švelnumo ir jūrinio skonio bei kvapo, žinoma, ir dėl tekstūros, kuri yra atspari termiškai apdorojant ir sterilizuojant stiklinius konservų indelius nepraranda savo tvirtumo.

Dumblių ir skumbrės "vedyboms" pasirinkome raudonąjį kario padažą. Šis kario padažas yra aromatingas, subtilus, bet kartu ir aštrus dėl "raudonųjų" prieskonių: paprika, ciberžolė, kalendra, kuminas, juodieji pipirai, pankolis, garstyčios, ožragių sėklos, aitrieji Kajeno pipirai, imbieras, cinamonas, kardamonas ir gvazdikėliai. Norėdami receptui suteikti gaivumo ir citrusinių natų, papildėme jį Mikan mandarinų žievelėmis. Ši mandarinų rūšis Japinijoje yra itin populiari - pasižymi tikru, švelniu šiek tiek rūgštoku skoniu be kartumo jausmo."

Pagaminta Bretanėje: Conserverie Jean-François FURIC, 105, Hent Yvon Buannic, Parc d’activités de Prat Gouzien, 29760 Penmarc’h.

Energinė vertė
262 kcal / 1080 kJ
Baltymų
7,5 g
Riebalų
24 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
3 g
Angliavandenių
3,3 g
- iš kurių cukrų
1,3 g
Druskos
1 g

Jums taip pat gali patikti