- Greitai bus
Roland DENOUAL - Kraujiniai vėdarai - Boudin noir
Ronald DENOUAL - Kraujiniai vėdarai - Boudin noir
Mėsininko Roland Denoual iš Côtes d’Armor, Bretanės, kraujinė dėšra boudin noir yra gaminama pagal tradicinį metodą: 1/3 YPAČ ŠVIEŽAUS kiaulės kraujo, 1/3 svogūno ir 1/3 kiaulienos riebalų.
Patarimai degustacijai: kraujinę dešra boudin noir geriausia valgyti karštą su bulvių koše.
NAMINIS PRODUKTAS
Produktų šviežumui - pristatome šaldytuve
Skaityti daugiauRoland DENOUAL - Kraujiniai vėdarai - Boudin noir
Sudedamosios dalys: Prancūzijoje užaugintų kiaulių kraujas ir riebalai, svogūnai, kiaulių odelės, kiaulienos kraujo plazma, cukrus, aromatiniai augalai ir prieskoniai, baltojo vyno (sulfitai) actas, juodieji pipirai, natūralios kiaulių žarnos, konservantai: nitritinė druska.
Grynasis kiekis: 300g (2 dalys)
Laikymo sąlygos: Laikyti 0-4°C temperatūroje, atidarius greitai suvartoti (vakuuminėje pakuotėje).
Gamintojas: Roland DENOUAL, Prancūzija.
Jums taip pat gali patikti