Roland DENOUAL - Kraujiniai vėdarai - Boudin noir

  • Greitai bus
Roland_DENOUAL_Kraujiniai_vėdarai_Boudin_noir
  • Roland_DENOUAL_Kraujiniai_vėdarai_Boudin_noir
  • Ronald_DENOUAL_Kraujiniai_vėdarai

Ronald DENOUAL - Kraujiniai vėdarai - Boudin noir

Mėsininko Roland Denoual iš Côtes d’Armor, Bretanės, kraujinė dėšra boudin noir yra gaminama pagal tradicinį metodą: 1/3 YPAČ ŠVIEŽAUS kiaulės kraujo, 1/3 svogūno ir 1/3 kiaulienos riebalų.

Patarimai degustacijai: kraujinę dešra boudin noir geriausia valgyti karštą su bulvių koše.

NAMINIS PRODUKTAS

Produktų šviežumui - pristatome šaldytuve

Skaityti daugiau
00984 01
22,50 EUR
block Greitai bus

Roland DENOUAL - Kraujiniai vėdarai - Boudin noir

Sudedamosios dalys:  Prancūzijoje užaugintų kiaulių kraujas ir riebalai, svogūnai, kiaulių odelės, kiaulienos kraujo plazma, cukrus, aromatiniai augalai ir prieskoniai, baltojo vyno (sulfitai) actas, juodieji pipirai, natūralios kiaulių žarnos, konservantai: nitritinė druska.

Grynasis kiekis:  300g (2 dalys)

Laikymo sąlygos: Laikyti 0-4°C temperatūroje, atidarius greitai suvartoti (vakuuminėje pakuotėje).

Gamintojas: Roland DENOUAL, Prancūzija.

Jums taip pat gali patikti