Francis Miot - Juodųjų vyšnių uogienė su šokoladu ir Espelette pipirais

  • Greitai bus
Francis_Miot_Juodųjų_vyšnių_uogienė_su_šokoladu_ir_Espelette_pipirais
  • Francis_Miot_Juodųjų_vyšnių_uogienė_su_šokoladu_ir_Espelette_pipirais

Francis Miot - Juodųjų vyšnių uogienė su šokoladu ir Espelette pipirais - 100g

Šios uogienės skoniai atsiskleidžia trimis etapais: pirmiausia juodosios vyšnios ataka, tada juodojo šokolado saldumas, kuris „išlygina“ gomurį, ir galiausiai Espelette pipirai, kurie šiek tiek sušildo. 

Skaityti daugiau
01925 01
4,70 EUR
block Greitai bus

Francis Miot - Juodųjų vyšnių uogienė su šokoladu ir Espelette pipirais 100g

Puikiai tinka kartu su ožkos ar avies sūriu. 

Produktas iš vaisių.

Saldžių vyšnių ir sodraus avies sūrio skonių derinys - tai graži Pirėnų kalnų slėnio tradicija . Toks sūris yra labai populiarus Baskų krašte! Prieskoniškas ir gurmaniškas vaisinio ruošinio sūriams skonis atsiskleidžia trimis etapais: Pirmiausia jaučiamas intensyvus juodųjų vyšnių skonis, vėliau gomurį užlieja juodojo šokolado saldumas ir galiausiai išryškėja Espelette pipiras, kuris šiek tiek sušildo ir sustiprina visumą. Puikiai tinka ir pire Reblochon sūrio, kur šokoladinis pipiras sukuria kompleksišką ir harmoningą skonį.

Mūsų internetinė parduotuvė džiaugiasi galėdama pristatyti jums šį rankų darbo juodųjų vyšnių šokolado ir Espelette pipirų džemą su cukranendrių cukrumi, kurį galima įsigyti 100 g stiklainyje.

Sudedamosios dalys: juodosios vyšnios 59%, cukranendrių cukrus 39%, Juodas šokoladas 0,59% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas), Espelette pipirai 0,03%, kiršas,  citrinų sulčių koncentratas, tirštiklis: pektinai iš vaisių ir agar-agar. 

Gamintojas: SAS Confitures Francis Miot, 64110 Uzos,Prancūzija

Energinė vertė
855 kJ / 204 kcal
Baltymų
0,8 g

Jums taip pat gali patikti