Nishikidori - Tradicinis žaliasis Yuzu kosho padažas 50g

  • Nauja
Nishikidori_Yuzu_kosho_vert_tyrė
  • Nishikidori_Yuzu_kosho_vert_tyrė

Nishikidori - Tradicinis žaliasis Yuzu kosho padažas 50g

Yuzu kosho pagardina prieskonius, marinatus, padažus, majonezą... Galima naudoti kaip priedą prie žuvies (keptos ant grotelių arba troškintos), sriubų, sašimių, sušių... ant  keptos baltos arba raudonos mėsos, vėžiagyvių, rūkytos lašišos, mišrių salotų, daržovių, žuvies, jautienos ar veršienos tartarai, ryžių…

Skaityti daugiau
01558 01
10
9,50 EUR
Kiekis

Nishikidori - Tradicinis žaliasis Yuzu kosho padažas 50g

Žaliosios paprikos stiprumas ir yuzu gaivumo balansas, be kartumo, sūrumo ir tinkamo aštrumo. 

Sudedamosios dalys: žalieji pipirai (45%), japoniškosios žaliosios citrinos Yuzu žievelė (37%), druska. Be priedų, be konservantų ir dažiklių. 

Kilmės šalis: Oita, Japonija.

Gamintojas: SUSU Palmifrance - Nishikidori, 140 rue Georges Guynamer, 44150 Ancenis, Prancūzija

Energinė vertė
82 kcal / 260 kJ
Baltymų
1,5 g
Riebalų
2,9 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
0,6 g
Angliavandenių
7,4 g
- iš kurių cukrų
1,9 g
Druskos
21 g

Jums taip pat gali patikti