Maison Martin - aštrus padažas SIROCCO - 7/12

  • Greitai bus
Maison_Martin_aštrus_padažas_SIROCCO_7/12
  • Maison_Martin_aštrus_padažas_SIROCCO_7/12

Maison Martin - aštrus padažas SIROCCO - 7/12

Aštrus dūmiškas padažas- Aštrumas 7/12

Skaityti daugiau
02091 01
10,00 EUR
block Greitai bus

Maison Martin - aštrus padažas SIROCCO - 7/12

Tirštas, aitrus, maloniai dūmiškas ir aštrus. Puikiai tinka prie orkaitėje ar ant griliaus keptos mėsos, mėsainių, dešrainių, gruzdintų bulvyčių. Padažas paįvairins jūsų pagardus: majonezą, garstyčias, kečupą, suteikdamas jiems dūmų poskonį. 

MAKE HOT SAUCE GREAT AGAIN! 

Sudedamosios dalys: Švieži ankštiniai pipirai  (42%), vanduo*, actas*, pomidorų tyrė*, česnakas*, cukrus*, druska*, smulkintas rūkytas ankštinis pipiras ** (0,6%), prieskoniai, stabilizatorius: ksantano derva*

*kilmės šalis - Prancūzija; **Pagaminta ES

PIKANTIŠKA ISTORIJA...

NUO 2019 M.

MAISON MARTIN yra pirmasis aštrių padažų gamintojas Prancūzijoje, padažų gamybai naudojantis Prancūzijoje užaugintus pipirus! 

Idėja: pasiūlyti vietinę, tvarią ir kokybišką alternatyvą prekybos centrų padažams. 

Prisisekite saugos diržus ir leiskitės į karštą degustacinę kelionę!

PIPIRAI, UŽAUGINTI PRANCŪZIJOJE

Maison Martin bendradarbiauja su daržininkais iš įvairių Prancūzijos regionų. Jų padažų gamybai naudojami pipirai yra tvarios, žmogų ir aplinką gerbiančios žemdirbystės vaisius.  Pipirai auginami atvirame lauke, be pesticidų ir yra nuskinami pilnai prinokę. 

Šeimos dirbtuvės įsikūrusios Prancūzijoje, Loir-et-Cher departamente. 

MARTIN – KARŠČIAUSIA ŠEIMA PRANCŪZIJOJE

Meilės savo žemei ir aštriems patiekalams vedami, trys pusbroliai ir virtuvės šefai – Anna, Jean-Baptiste ir Benjamin – įkuria nepriklausomą padažų gamyklą ir įneša naujo vėjo į įsisenėjusią  padažų rinką!

Tikslas: užkaitinti jūsų puodus!

Gamintojas: Maison Martin, Prancūzija.

Jums taip pat gali patikti