Maison Martin - aštrus padažas BLACKBELETTE - 6/12

Maison_Martin_aštrus_padažas_BLACKBELETTE_6/12
  • Maison_Martin_aštrus_padažas_BLACKBELETTE_6/12

Maison Martin - aštrus padažas BLACKBELETTE - 6/12

Bretanės dumblių ir pipirų padažas - Aštrumas 6/12

Skaityti daugiau
02093 01
1
12,00 EUR
Kiekis
warning Paskutinė prekė

Maison Martin - aštrus padažas BLACKBELETTE - 6/12

Šio padažo receptas – tai pusbrolių Martin duoklė jų širdžiai brangiai žemei. Vėjas, vandenynas ir žemė susitinka Finistère departamente ir sukuria jums magišką druidų mikstūrą. 

Tai išties UNIVERSALUS padažas, suteiksiantis jūsų valgiams harmonijos ir pikantiškumo. Ar tai būtų žuvis, vėžiagyviai, austrės, ar sultingas kiaulienos pjausnys, šviežios ar keptos sezoninės daržovės, jūros ir žemės gėrybių deriniai, ar paprastas ryžių dubenėlis – Blackbellette padažo šlakelis suteiks jūsų patiekalams subtilumo, atskleis kompleksiškus skonių derinius ir nustebins jūsų gomurį nauja skonių palete!

Skanaus arba, kaip pasakytų Bretanės gyventojai – kalon digor! 

Sudedamosios dalys: Švieži Saint-Pol-de-Léon* pipirai (40%), vanduo*, actas*, cukrus*, jūros dumbliai wakame, Bretanės kilmės jūros dumbliai nori (13%), šalotiniai svogūnai*, druska*, apynys, dobilas, aktyvintoji anglis, stabilizatorius: ksantano derva*.

PIKANTIŠKA ISTORIJA...

NUO 2019 M.

MAISON MARTIN yra pirmasis aštrių padažų gamintojas Prancūzijoje, padažų gamybai naudojantis Prancūzijoje užaugintus pipirus! 

Idėja: pasiūlyti vietinę, tvarią ir kokybišką alternatyvą prekybos centrų padažams. 

Prisisekite saugos diržus ir leiskitės į karštą degustacinę kelionę!

PIPIRAI, UŽAUGINTI PRANCŪZIJOJE

Maison Martin bendradarbiauja su daržininkais iš įvairių Prancūzijos regionų. Jų padažų gamybai naudojami pipirai yra tvarios, žmogų ir aplinką gerbiančios žemdirbystės vaisius.  Pipirai auginami atvirame lauke, be pesticidų ir yra nuskinami pilnai prinokę. 

Šeimos dirbtuvės įsikūrusios Prancūzijoje, Loir-et-Cher departamente. 

MARTIN – KARŠČIAUSIA ŠEIMA PRANCŪZIJOJE

Meilės savo žemei ir aštriems patiekalams vedami, trys pusbroliai ir virtuvės šefai – Anna, Jean-Baptiste ir Benjamin – įkuria nepriklausomą padažų gamyklą ir įneša naujo vėjo į įsisenėjusią  padažų rinką!

Tikslas: užkaitinti jūsų puodus!

Gamintojas: Maison Martin, Prancūzija.

Jums taip pat gali patikti