Maison Martin - aštrus padažas HEGOA - 3/12

Maison_Martin_aštrus_padažas_HEGOA_3/12
  • Maison_Martin_aštrus_padažas_HEGOA_3/12

Maison Martin - aštrus padažas HEGOA - 3/12

Tipinis Gorria padažas - Aštrumas 3/12

Skaityti daugiau
02094 01
5
10,00 EUR
Kiekis

Maison Martin - aštrus padažas HEGOA - 3/12

Tai švelniai aštrus, baskiškai gardus padažas. Jis suteiks šiek tiek pikantiškumo jūsų daržovėms, makaronams, ryžiams, mėsai, kiaušiniams ar žuviai.

Gorria yra AOP Espelette pipiro atmaina. 

ATRASKITE BASKŲ ŠVENTĖS SKONĮ SAVO LĖKŠTĖJE!

Sudedamosios dalys: Švieži Baskų Ainhoa departamento kilmės Gorria pipirai * (45%), vanduo*, cukrus*, actas*, druska*, stabilizatorius: ksantano derva*.

*kilmės šalis - Prancūzija

100% Gorria pipirai, užauginti Prancūzijoje, Baskų krašte.

PIKANTIŠKA ISTORIJA...

NUO 2019 M.

MAISON MARTIN yra pirmasis aštrių padažų gamintojas Prancūzijoje, padažų gamybai naudojantis Prancūzijoje užaugintus pipirus! 

Idėja: pasiūlyti vietinę, tvarią ir kokybišką alternatyvą prekybos centrų padažams. 

Prisisekite saugos diržus ir leiskitės į karštą degustacinę kelionę!

PIPIRAI, UŽAUGINTI PRANCŪZIJOJE

Maison Martin bendradarbiauja su daržininkais iš įvairių Prancūzijos regionų. Jų padažų gamybai naudojami pipirai yra tvarios, žmogų ir aplinką gerbiančios žemdirbystės vaisius.  Pipirai auginami atvirame lauke, be pesticidų ir yra nuskinami pilnai prinokę. 

Šeimos dirbtuvės įsikūrusios Prancūzijoje, Loir-et-Cher departamente. 

MARTIN – KARŠČIAUSIA ŠEIMA PRANCŪZIJOJE

Meilės savo žemei ir aštriems patiekalams vedami, trys pusbroliai ir virtuvės šefai – Anna, Jean-Baptiste ir Benjamin – įkuria nepriklausomą padažų gamyklą ir įneša naujo vėjo į įsisenėjusią  padažų rinką!

Tikslas: užkaitinti jūsų puodus!

Gamintojas: Maison Martin, Prancūzija.

Jums taip pat gali patikti