Pointe de Penmarc'h - Sardinės su citrusų žievelių konfi - 115 g
Pointe de Penmarc'h - Sardinės su citrusų žievelių konfi - 115 g
Leiskite jus nustebinti šiuo senovinių sardinių receptu, pagardintu apelsinų ir citrinų konfi.
Skaityti daugiau50
Pointe de Penmarc'h - Sardinės su citrusų žievelių konfi - 115 g
Senoviškai paruoštos sardinės su citrusų konfi laikantis ANFOR standartų "senovinis gamybos būdas".
Dirbant pagal šį metodą, privaloma laikytis tokių etapų: žvejyba "à la bolinche" - tai yra žvejyba gaubiamaisiais tinklais, sūdymas, išdarinėjimas rankomis (galvos ir vidurių pašalinimas), džiovinimas, apkepimas saulėgrąžų aliejuje, apipjaustymas (peiliu pašalinama uodega ir pelekai), sudėjimas į dėžutes, papildymas skysčiu (aliejumi, sultiniu), sandarinimas, ir, galiausiai, sterilizacija.
Sardines su citrusais gaminame žingsnis po žingsnio įgyvendindami šiuo etapus, kad galėtume jums užtikrinti geriausią kokybę. Šis receptas pagamintas Bretanėje vos paėmus sužvejotas žuvytes iš laivo.
Tinka dovanoti arba vakarienei su draugais.
Sudėtyje yra apie 9 % citrusų, o tai užtikrina, kad saldumo ir sūrumo dermė tiesiog sprogsta burnoje, bet visai neužgožia gardaus sardinių skonio.
Sudedamosios dalys: sardinės Sardina pilchardus, itin tyras alyvuogių aliejus, apelsinų žievelių konfi 4,4%, (apelsinų žievelės 2,8%, cukrus), citrinų žievelių konfi 4,4% (citrinų žievelės 2,6%, gliukozės fruktozės sirupas), druska.
Alergenai: žuvis.
Gausu Omega 3 rūgščių: 2,6 g
Gamintojas: Pointe de Penmarc'h, F-29100 Douarnenez, Prancūzija.
- Energinė vertė
- 1141kJ / 274 kcal
- Baltymų
- 20 g
- Riebalų
- 20 g
- - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
- 4 g
- Angliavandenių
- 3,1 g
- - iš kurių cukrų
- 3,1 g
- Druskos
- 1 g
Jums taip pat gali patikti