Landa Gorria - Espelette pipirų želė - 100g

Landa_Gorria_Espelette_pipirų_želė_100g
  • Landa_Gorria_Espelette_pipirų_želė_100g
  • Landa_Gorria_Espelette_pipirų_želė_100g
  • Landa_Gorria_Espelette_pipirų_želė_100g

Landa Gorria - Espelette pipirų želė - 100g

Subtilus Espellette pipirų poskonis suteiks jūsų patiekalams išskirtinumo. Espelette pipirų želė populiarumu lenkia net ir tradicinę vyšnių uogienę, kuria baskai gardina sūrį. 

Skaityti daugiau
02083 01
61
8,50 EUR
Kiekis

Landa Gorria - Espelette pipirų želė - 100g

Espellete pipirų želė yra kultinis Baskų krašto produktas! 

Ja galite pagardinti tiek šventinio, tiek kasdienio stalo patiekalus ir sūrius - kartą paragavę, negalėsite sustoti! 

Rankų darbo Espelette pipirų želė maloniai nustebins jūsų svečius. Espelette pipirų želė idealiai tinka prie antienos patiekalų (antienos krūtinelės, kepto, apkepto ančių kepenėlių pašteto ir t.t.) ir ypač sūrių! Švelnaus ančių kepenėlių pašteto ir lengvai aštrių pipirų skonių derinys maloniai nustebins jūsų gomurį.


Espelette pipirų želė patiekite kiekvieno svečio lėkštėje arbatiniu šaukšteliu suformuodami po ovalų kauburėlį arba leiskite svečiams įsidėti želė tiesiai iš indelio. 

Espelette pipirų želė rekomenduoju valgyti su ožkos ar avies pieno sūriais. Ji puikiai tiks prie įvairių paštetų ir ypač prie antienos patiekalų (šviežios, rūkytos, džiovintos antienos krūtinėlės ir t.t.).


Siūlau išmėginti: įdėkite Espelette pipirų žėle į padažą ir suteikite jam išskirtinio charakterio.

Sudedamosios dalys: Espelette pipirų tyrė (50%), cukrus, tirštiklis (pektinas), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis).

Gamintojas: Landa Gorria, Prancūzija.




Jums taip pat gali patikti