L&S CHEURLIN - Šampanas COCCINELLE&PAPILLON Champagne brut - 12,5%, 0,75 l

L&S_CHEURLIN_Ekologiškas_šampanas_BRUT_Coccinelle_&_Papillon
  • L&S_CHEURLIN_Ekologiškas_šampanas_BRUT_Coccinelle_&_Papillon
  • L&S_CHEURLIN_Ekologiškas_šampanas_BRUT_Coccinelle_&_Papillon
  • L&S_CHEURLIN_Ekologiškas_šampanas_BRUT_Coccinelle_&_Papillon
  • L&S_CHEURLIN_Ekologiškas_šampanas_BRUT_Coccinelle_&_Papillon

L&S CHEURLIN - Ekologiškas šampanas BRUT « Coccinelle & Papillon »

50 % Chardonnay, 50% Pinot Noir vynuogių veislių derinys.

Boružė ir drugelis... Coccinelle et Papillon... taip pavadintas šis nuostabaus geltonumo, kreminės tekstūros burbuliukų kupinas gėrimas, kviečiantis jus į skonių kelionę...

Brandintas su smulkiomis nuosėdomis nerūdijančio plieno talpose ir išpilstytas į butelius 2016 m. gegužės 11 d.

Dozažas (dosage): 5 g/l cukraus.

Sudėtyje yra sulfitų

12,5 % alk. tūrio, 0,75 l

Gamintojas: CHAMPAGNE L&S CHEURLIN - 16 rue des Huguenots – 10110 Celles sur Ource - PRANCŪZIJA

Skaityti daugiau
01494 01
46
45,00 EUR
Kiekis

L&S CHEURLIN - Ekologiškas šampanas BRUT « Coccinelle & Papillon »

50 % Chardonnay, 50% Pinot Noir vynuogių veislių vynas. 

Geriausia kas gali būti gamtoje 2015 METŲ DERLIUS

Terroir Côte des Bar  - molio, kalkakmenio ir kimeridžio dirvožemis.

Dalivar sklypas, kur auginamos Chardonnay vynuogės išsidėstęs į šiaurę nuo Celles sur Ource – 20 metų senumo vynmedžiai

Les Fioles sklypas, kur auginamos Pinot Noir veislių vynuogės, išsidėstęs į pietus nuo Celles sur Ource – 40 metų senumo vynmedžiai

Derlius nuimtas 2015 m. rugsėjo 12 ir 15 dienomis - Natūrali alkoholio koncentracija: 11°2

Brandintas su smulkiomis nuosėdomis nerūdijančio plieno talpose ir išpilstytas į butelius 2016 m. gegužės 11 d.

Apie vynuogyną : 
Šis šampanas - tai vynuogyno, kurio tikslas yra sukurti augalų pusiausvyrą, kūrinys. Augindami vynmedžius stengiamės puoselėti dirvožemį, vynuogynuose leidžiame augti žolei, taip sukuriame aplinką, kuri atspindi tikrąjį terroir. Nuo 2006 metų vynuogynuose nenaudojami jokie cheminiai produktai. O kad sustiprintume vynmedžių natūralią apsaugą naudojame mineralų, augalinių ekstraktų ir eterinių aliejų pagrindu sukurtus produktus, kad galėtume padovanoti jums puikų, skanų, ryškų gėrimą. 

Spalva ir struktūra:
Nuostabi ochros geltonumo spalva. Smulkūs ir kreminiai burbuliukai.

Kvapas:
Pirmiausia skleidžiasi saulėje prinokusių baltųjų vaisių puokštė. Netrukus jūsų pojūčius užvaldo persikų ir abrikosų aromatai. 

Skonis:
neįtikėtinai kompleksiškas. Tai lyg skonių kelionė, kuri nustebina skrudinimo ir prinokusių vaisių natomis, vyniška ir minkšta pabaiga.

Puikiai tiks prie keptų Foie gras su karamelizuotomis kriaušėmis, prie lašišos karpačio arba tiesiog mėgaukitės juo viso valgio metu.

Dozažas (dosage): 5 g/l cukraus

Sudėtyje yra sulfitų

12,5 % alk. tūrio,

0,75 l 

Ekologiškas / FR-BIO-01

Cheurlin_sertifikavima

Gamintojas: CHAMPAGNE L&S CHEURLIN - 16 rue des Huguenots – 10110 Celles sur Ource - PRANCŪZIJA 

MŪSŲ ISTORIJA

Žmonių ir vietovės terroir istorija

Kelių kartų vyndarių šeima rašo Champagne istoriją.

Rausdamiesi archyvuose atradome 1788 metų įrašą, kuris liudija, kad Joseph Cheurlin, Landreville kunigas, pirko žemės sklypą, tinkamą auginti vynmedžius ir gamino vyną savo poreikiams. 

Dar po šimtmečio jau kalbame apie Edmond Cheurlin (1881-1946) - entuziastingą mūsų paveldo gynėją, dalyvavusį didžiojoje "Šampanės revoliucijoje", kuria buvo siekiama, kad mūsų departamente pagaliau būtų pripažintas šampano pavadinimas. Tuo metu vynai buvo gaminami statinėse, paskui parduodami didesniems surinkėjams iš vynų namų Marnoje, kaimyniniame departamente. 

Nepaisant sunkių metų, kuriuos lydėjo ekonominė krizė ir karai, jo sūnus Raymond (1909-1994) nusprendė apsiimti įgyvendinti visus šampano gamybos proceso etapus. Jis sukuria savo prekės ženklą ir ima butelius pardavinėti privatiems asmenims. .

 Nuo tada mūsų šeima šampaną gaminą perduodant patirtį nuosekliai iš kartos į kartą.

"Mes žemės nepaveldime iš savo protėvių, mes ją paskoliname savo vaikams" St. Egziuperi.

Richard Cheurlin, mūsų tėtis, nuo pat vaikystės suvokė, kokia svarbi yra aplinka ir jos saugojimas. Entuziastingas mūsų vynuogyno saugotojas ir gynėjas jis pirmasis kėlė klausimą dėl cheminių priemonių reguliaraus naudojimo ir ėmė visą ūkio priežiūrą sukti ekologiniu keliu.  Dar ir šiandien jis mus tebemoko stebėti Žemę: fauna ir flora yra pagrindiniai ir svarbiausi dirvos būklės rodikliai. Tiriame visą šį mikro kosmosą, gaubiantį mūsų vynuogyno sklypus, ir tai mums padeda įvertinti būklę bei išlaikyti mūsų vynuogių pusiausvyrą.

Atsižvelgdami į kiekvieno derliaus vaisius, mes norime eiti apgalvotos ir natūralios vynuogininkystės ir vyndarystės keliu, kad mūsų valdų žemė, dirva būtų gyva, kad vynuogėms būtų sugrąžinta jų tikroji esmė, leidžianti geriausiai išreikšti visa, kas susiję su žodžiu terroir, kurį skirtingos rūšies vynuogės per vyną atskleidžia savaip, autentiškai. Šiandien savo ūkyje cheminių produktų nenaudojame ir esame ECOCERT France SAS sertifikuoti kaip ekologinis ūkis AB.

Mūsų valda

Mūsų vynuogyno valdos driekiasi pačioje kaimelio Côte de Bar širdyje. Jis yra Celles sur Ource teritorijoje. Vynuogynas buvo plečiamas norint apimti kuo įvairesnio dirvožemio bei augmenijos plotus, žinoma, išsaugant harmoningą ir vienas kitą papildančią jų dermę. Mūsų vynuogynai driekiasi Vallée de l’Ource slėnyje, esančiame tarp Senos ir Arce upių. Čia mes auginame Pinot NoirChardonnay ir truputį Pinot Blanc veislės vynuogių. Šio neatskiriamo tendemo - vynuogių veislės ir dirvožemio terroir - pasirinkimas yra pagrindinė lemiama dabartinio mūsų vynuogyno kokybės sąlyga.

Vyndarys/ūkininkas
L&S Cheurlin - Lucie Cheurlin
Pavadinimas
Coccinelle & Papillon
Vyno regionas
Champagne
Vynuogių veislė
Pinot Noir, Chardonnay
Spalva
Baltasis
Kvapas
Persikų, abrikosų
Skonis
Prinokusių vaisių su skrudėsių natomis
Talpa
0,75 l
Alkoholio tūris
12,5 %
Patiekimas
9-10°C
Vyndarystės metodas
Sertifikuotas ekologiškas ūkis
Sertifikavimo ženklai
ECOCERT
Derinimas su maistu
Foie gras, lašiša

Jums taip pat gali patikti