Domaine de l‘Ecu - Biodinaminis baltasis vynas SOLE - 12 %, 0,75 l

Domaine_de_l_Ecu_Biodinaminis_baltasis_vynas_SOLE_12_%_0_75_l
  • Domaine_de_l_Ecu_Biodinaminis_baltasis_vynas_SOLE_12_%_0_75_l

Domaine de l‘Ecu - Biodinaminis baltasis vynas SOLE - 12 %, 0,75 l

Clos de l'Écu - Biodinaminis baltasis vynas SOLE 

100 % Chenin vynuogių veislės vynas

Nefiltruotas,  neskaidrintas.

12 % alk.

0,75 l

Skaityti daugiau
01863 01
10
31,00 EUR
Kiekis

Domaine de l‘Ecu - Biodinaminis baltasis vynas SOLE - 12 %, 0,75 l

Sudėtingas, ekspresyvus ir galingas kvapas, pasižymintis ananaso, baltųjų gėlių ir ypač jazmino bei raudonųjų apelsinų ir kriaušių "Willliams" natomis.

Burnoje jaučiamas lengvumas, kai kas pasakytų vandeningumas ar švelnus Umami pojūtis.

Kvapnus, lengvas, itin skoningas vynas, stebinančiai gerai virškinamas ir tikrai priversiantis jus nusišypsoti...

Ilgai išliekantis švelniai sūrokas poskonis su karstelėjusiomis žalių migdolų ir citrusų natomis. Degustuoti tinkamas jau dabar ir dar kelis ateinančius metus.

VIETOVĖS CHARAKTERISTIKA: Luaros upės slėnis Pietryčių kryptis Dirvožemio pagrindą sudaro gneisas

GAMYBA: 1862 butelių. Arimas  ir dirvožemio apdirbimas vynmedžių genėjimas, nereikalingų pumpurų pašalinimas, lapų nuskabymas atliekamas rankų darbu.

GENĖJIMAS: paprastuoju Guyot metodu (pagal kurį paliekama viena ar dvi ilgos šakos)

100% rankomis skintas derlius.

Derlius priimamas gravitacijos jėgos pagalba, nenaudojant jokių siurblių. Pneumatinis presavimas. Nuosėdos nepašalinamos.

100 % natūrali fermentacija su natūraliai susidariusiomis mielėmis.

Brandinimas: betoninėse talpose.

DERINIMAS SU MAISTU:

Porai su acto padažu, šviežios ančių kepenėlės Foie gras ir askaloniniai česnakų confi sidabrinis polakas, daržovės, apšlakstytos saldžiarūgščiu padažu su šviežiu česnaku. Jūros ežių krepšelis.

Ant grotelių keptos sardinės, burokėlių sultys ir pankolio confit. Įdaryta kupranugario galva, su ciberžole keptos nedidelės ropės,  kalendros padažas ir šviežios žolelės. Dorados karpačas, vėlyvasis citrinmedis (combava) ir greipfruktas; Sakėje flambiruoti kalmarai, garpuodyje ruošti Taičio ryžiai. jūrinės austrės keptos su raudonuoju pipiru, jūros dumblių Wakamé ir Hijiki salotos, mirino ir yuzu citrinos padažas. BRILLAT SAVARIN sūris.

Vynas pagamintas ir išpilstytas ūkyje Domaine de l Ecu,  Clos de l’Ecu, 44430 Le Landreau, Prancūzija.

Vyndarys/ūkininkas
Domaine de l'Écu
Vyno regionas
Val de Loire
Vynuogių veislė
Chenin
Spalva
Baltasis
Talpa
0,75 l
Brandinimas
Betono talpa
Vyndarystės metodas
Natūrali
Sertifikavimo ženklai
Demeter