

Puikiai tinka pagardinti soba ar udon makaronus, sriubas, vištieną, baltą ar raudoną mėsą, marinuotas ar troškintas daržoves, daržovių salotas, karpačius, mėsos ar žuvies tartarus, marinatus (mėsos ir žuvies)…
Skaityti daugiauSudedamosios dalys: yuzu žievelė (50%), raudonieji pipirai, baltosios sezamo sėklos, aonori jūros dumbliai (enteromorpha), mikan mandarino žievelė, sansho milteliai, kanapių sėklos ir aguonos.
Alergeni: sezamas
Kilmės šalis: Kyoto, Japonija
Laikymo sąlygos: saugot nuo šviesos, karščio ir drėmės.
Gamintojas: Nishikidori, 140 rue Georges Guynemer - BP 40261 ZAC de l'Aéropôle - 44150 Ancenis, Prancūzija.
Jums taip pat gali patikti