Domaine des Freres - Raudonasis vynas LE PÉROU 2023 - 12,5 %, 0,75 l
Domaine des Freres - Raudonasis vynas LE PÉROU 2023
CABERNET FRANC vynuogių veislės vynas
Raudonasis vynas Le Pérou yra gurmaniškas gėrimas, malšinantis troškulį, pasižymintis diskretiškais taninais. Tai lyg vaisių pintinė, dovanojanti plačią skonių paletę - nuo malonios citrusų iki raudonųjų uogų rūgštelės, už kurią dėkingi titnago turtingai žemei.
Lengvas, gyvybingas ir smagiai gurkšnojamas vynas!
12,5 % alk.
0,75 l
Skaityti daugiau12
Domaine des Freres - Raudonasis vynas LE PÉROU 2023 - 12,5 %, 0,75 l
Aukštumos, kuriose plyti dėl vėjo erozijos susidaręs smėlio sluoksnis dengia titnago gausų dirvožemį.
Vynuogienojų amžius 35 metai CABERNET FRANC 100 %.
Derlius renkamas rankomis 25 hl / ha.
Koteliai pašalinami, naudojamos tik natūraliai susidariusios mielės, vynas gaminamas be pridėtinių sulfitų.
Išpilstyta į butelius lapkričio pabaigoje.
Augimvietė terroir: plokštikalnė nuklota dėl vėjo erozijos susidariusiu kvartero periodo smėliu, kuris įvairaus storumo sluoksniais, kai kur itin plonu, o kai kur siekiančiu iki 1,5 metro gylio, dengia titnago turtingą dirvožemį. Vienintelis sklypas parcelle, kuris plyti miško apsuptyje, todėl yra apgaubtas unikalaus mikro klimato (25 mm mažiau kritulių lyginant su kitais, kaimyniniais slėniais). Ši vietovė, kurioje auginamos Pérou vyno vynuogės, priklauso Natura 2000 zonai, ir čia galime sutikti raudonųjų ir melsvųjų cikadų, aptikti laukinių čiobrelių ir raudonėlių.
Darbais, kuriuos darome iki derliaus nuėmimo: vynuogienojai genėjami ir formuojami Guyot Poussard - dvipečiu Giujo stiliumi, švelniai supurenama žemė aplink vynmedžius, šalinami pumpurai, 1 kartą atliekamas aukščiausiai esančių lapelių šalinimas
Derliaus rinkimas: derlius renkamas rankomis, uogos atrenkamos pačiame vynuogyne, o vėliau ir rūsyje, pašalinami koteliai stengiantis nesutraiškyti uogų, ir iš karto sudedamos į betoninį rezervuarą.
Vyno gamyba: be pridėtinių sulfitų, tik su natūraliai susidariusiomis mielėmis, , vynas neskaidrintas.
Išpilstymas į butelius: norėdami išsaugoti pasiektą harmoniją, atliekame itin švelnią filtraciją, o prieš išpilstydami į butelius 1 hektolitrui vynui naudojame 1 g sulfitų. Išpilstydami vyną į butelius naudojame azotą iš patikimo tiekėjo, kad iki minimumo sumažintume deguonies patekimą į butelius.
Į butelius išpilstytas: EARL Domaine des Frères, F37420, Prancūzija.
- Vyndarys/ūkininkas
- Domaine des FRERES
- Metai
- 2023
- Vyno regionas
- Val de Loire
- Vynuogių veislė
- Cabernet Franc
- Spalva
- Raudonasis
- Talpa
- 0,75 l
- Alkoholio tūris
- 12,5 %
- Vyndarystės metodas
- Sertifikuotas ekologiškas ūkis
- SO2 (sulfitai)
- mažiau nei 30 mg/L
Jums taip pat gali patikti