

Cabernet Franc vynuogių veislės vynas
Neskaidrintas, nefiltruotas
Les Puys yra žinoma Šinono (Chinon) apylinkių vynuogienojų augimvietė terroir, dovanojanti aukštos kokybės vyną, kuris dažniau skleidžiasi gencijono ar jonažolių skoniais...
Tai gana lengvo tipo vynas, kuriame pinasi aromatų subtilumas ir kompleksiškumas. Titnago turtingas dirvožemis vynui dovanoja ilgai išliekantį skonį ir minerališkumą.
12,5 % alk.
0,75 l
Skaityti daugiauPlynaukštė pasidalinusi į molingą ir titnago gausų dirvožemį.
Pamatinė uoliena: titnago uolienos, susiformavusios viršutiniu kreidos periodu (senono).
Vynuogienojų amžius nuo 30 iki 40 metų Cabernet Franc 100%
Derlius renkamas rankomis | 25 hl / ha
Koteliai pašalinami, naudojamos tik natūraliai susidariusios mielės, vynas gaminamas be pridėtinių sulfitų
Brandintas 12 mėnesių burgundiškose statinėse (pièces bourguignonnes, kurių talpa - 228 l, tai yra 288 buteliai vyno) + 12 mėnesių laikytas buteliuose mūsų rūsiuose.
Augimvietė terroir: Plynaukštė, padengta kvarcinio smėlio ir glaukonitinio smėlio sluoksniu
Darbais, kuriuos darome iki derliaus nuėmimo: vynuogienojai genėjami ir formuojami Guyot Poussard - dvipečiu Giujo stiliumi, švelniai supurenama žemė aplink vynmedžius,išbandomos kelios žaliosios trąšos, nereikalingų pumpurų pašalinimas, 1 kartą atliekamas aukščiausiai esančių lapelių šalinimas
Derliaus rinkimas: derlius renkamas rankomis, surinktos vynuogės peržiūrimos, perrenkamos vyno gamybos rūsyje ir nuskabomos nuo kotelių.
Vyno gamyba: Neskaidrintas, nefiltruotas
Išpilstymas į butelius: sulfitai nenaudojami
Į butelius išpilstytas: EARL Domaine des Frères, F37420, Prancūzija
Jums taip pat gali patikti