

CABERNET FRANC veislės vynuogių vynas
Raudonuoju vynu Les Pucelles mėgautis galite jau dabar, tačiau savo tikrąjį epogėjų jis pasieks per 2-3 metus.
12,5 % alk.
0,75 l
Skaityti daugiauŠis šlaitas atsisukęs į šiaurę, o jame vyraujantis dirvožemis priskiriamas tipiškam Verono apylinkių dirvožemiui: Kvarcinis smėlis (susidaręs irstant tufo uolienoms) dengia gelsvojo kreidinio smiltainio tufo (uoliena, susidariusi iš vulkaninių pelenų) pagrindą, kuris vynui suteikia lengvumo, bet kartu ir stiprų aromatinį kompleksiškumą.
Šis sklypas rubežiuojasi su sklypu, iš kurio vaisių gaminamas Moulins de Beau Puy vynas. Aistringiems augimviečių terroir tyrinėtojams bus įdomu palyginamoji abiejų vynų degustacija.. Moulins de Beau Puy vynas dėl molingesnio dirvožemio yra svaresnis.
Kalkakmenio smėlingi šlaitai
Pamatinė uoliena: gelsvasis kalkakmenis, susiformavęs turonio periodu
Vynuogienojų amžius nuo 25 iki 60 metų
Derlius renkamas rankomis | 36 hl / ha
50 % vynuogių visomis kekėmis ir 50 % be kotelių naudojant natūraliai susidariusias mieles
Vynas gaminamas nenaudojant sulfitų
Brandinimas 6 mėnesius betono talpose
Kodėl raudonasi vynas Les Pucelles yra vienintelis iš mūsų ūkio, kurį gaminame su visomis vynuogių kekėmis (tai yra, nepašalindami kotelių)? Mes stebėjome pirminę žaliavą: pačią vynuogės uogą!
Sklypas parcelle, kuriame auginamos les Pucelles vyno vynuogės, yra apsodintas senosios masinės selekcijos vyuogienojais, kurie užaugina itin sumedėjusius vaisių kotelius (tai gan retas reiškinys, kalbant apie Cabernet franc veislės vynuoges, kurių kekės paprastai pasižymi storais ir žaliais koteliais), o tai leidžia taikyti pusiau karboninę maceraciją nesijaudinant dėl per didelės taninų ekstrakcijos iš kotelių.
Augimvietė terroir: priklausomai nuo išsidėstymo ant šlaito, dirvožemio sluoksnis varijuoja nuo 5 iki 40 cm kol pasiekiamas gilesnis pamatinis substratas iš gelsvojo kreidinio smiltainio tufo (uoliena, susidariusi iš vulkaninių pelenų).
Darbai, kuriuos dirbame vynuogyne: vynuogienojai genėjami ir formuojami Guyot Poussard - dvipečiu Giujo stiliumi, švelniai supurenama žemė aplink vynmedžius, išbandomos kelios žaliosios trąšos, nereikalingų pumpurų pašalinimas, 1 kartą atliekamas aukščiausiai esančių lapelių šalinimas
Derliaus rinkimas: derlius renkamas rankomis, uogos rankomis perrenkamos vynuogyne, o vėliau ir vyno gamybos rūsyje
Vyno gamyba: Neskaidrintas, nefiltruotas
Išpilstymas į butelius: 1 g / hl sulfitų prieš išpilstant į butelius
Į butelius išpilstytas: EARL Domaine des Frères, F37420, Prancūzija
Jums taip pat gali patikti