Naujausi įrašai
Mėgstate austres? Svarbu žinoti, kur ir kaip jos užaugintos bei kada jas galima valgyti.
Pirmadienis, gegužės 16, 2022
In:
Vėliausi įrašai
Austrės yra tikras išbandymas įprastam lietuviškam skoniui. Pirmam paragavimui reikia drąsos, antram – ryžto ir tik nuo trečio – pradedama mėgautis šiais...
Olivier Criou: "Surinkau per 100 skirtingų prancūziško vyno rūšių kolekciją, kurią rasite „Miam miam“ parduotuvėje"
Trečiadienis, gegužės 4, 2022
In:
Vėliausi įrašai
Prancūzų virtuvė unikali tuo, kad čia ypatingas dėmesys yra skiriamas maisto gastronomijai: kaip jis paruošiamas, patiekiamas, valgomas ir kokiu vynu...
Naujausi įrašai
Publikuota:
23-01-2024
Ar vyno ateitis – skardinėje?
Publikuota:
9-01-2024
Netrukus MiamMiam duris atvers Vilniuje!
Publikuota:
11-11-2022
Sulfitai. Ar reikia jų bijoti ir ką reiškia natūralūs ir pridėtiniai sulfitai?
Publikuota:
4-11-2022
Natūralusis vynas - ar tai vyno pramonės ateitis?
Publikuota:
15-06-2022