Naujausi įrašai
„Miam miam“ – japoniški produktai iš Prancūzijos, tiesiai iš japonų rankų
Pirmadienis, balandžio 25, 2022
In:
Vėliausi įrašai
Manęs dažnai paklausia, ką bendro turi japoniška virtuvė su produktais iš Prancūzijos. Iš pirmo žvilgsnio tai yra du nesuderinami dalykai, tačiau labai...
Kaip į „Miam miam“ atkeliavo jūros dumbliai iš Prancūzijos krantų, skalaujamų Atlanto vandenyno?
Trečiadienis, balandžio 13, 2022
In:
Vėliausi įrašai
Jūros dumbliai – supermaistas, praturtintas baltymais, mineralais, mikroelementais, vitaminais ir veikliosiomis medžiagomis. Šios jūros daržovės vis...
Naujausi įrašai
Publikuota:
23-01-2024
Ar vyno ateitis – skardinėje?
Publikuota:
9-01-2024
Netrukus MiamMiam duris atvers Vilniuje!
Publikuota:
11-11-2022
Sulfitai. Ar reikia jų bijoti ir ką reiškia natūralūs ir pridėtiniai sulfitai?
Publikuota:
4-11-2022
Natūralusis vynas - ar tai vyno pramonės ateitis?
Publikuota:
15-06-2022