

Chenin veislės vynuogių vynas
Tai stebinančios koncentracijos vynas, dovanojantis sodrų ir burnoje ilgai išliekantį poskonį. Daugiasluoksnis skonis su lengvai atpažįstamomis natomis.
12 % alk.
0,75 l
Skaityti daugiauMolinga smėlėta plynaukštė
Pamatinė uoliena: baltas kalkakmenis, susiformavęs turonio periodu
Vynuogienojų amžius 10 metų
Derlius renkamas rankomis
34 hl / ha
Koteliai pašalinami, naudojamos tik natūraliai susidariusios mielės, vynas gaminamas nenaudojant sulfitų
Brandinimas 12 mėnesių demi-muids tipo statinėse (tai itin didelės talpos, apie 500-650 l, statinės, kuriose leidžiamas ilgas brandinimas).
Darbai, kuriuos darome iki derliaus nuėmimo: vynuogienojai genėjami ir formuojami Guyot Poussard - dvipečiu Giujo stiliumi, švelniai supurenama žemė aplink vynmedžius, išbandomos kelios žaliosios trąšos, 2 kartus šalinami pumpurai, 1 kartą atliekamas aukščiausiai esančių lapelių šalinimas
Derliaus rinkimas: derlius renkamas rankomis, itin svarbus vaisių perrinkimas vyno gamybos rūsyje, 50 % surinktų uogų 2 dienas maceruojamos su vynuogių odelėmis.
Augimvietė terroir: Plynaukštę dengia smulkaus smėlingo molio sluoksnis ant klintinio substrato. Tai puiki klasikinė Chenin veislės vynuogių augimvietė terroir, iš vakarų pusės apsupta plytinčio pomiškio, apsaugančio nuo kritulių pertekliaus, o vasarą - nuo lapų geltonavimo.
Vyno gamyba: vynas gaminamas tradiciniu būdu naudojant tik natūraliai susidariusias mieles, be sulfitų, vynas neskaidrinamas ir nefiltruojamas.
Išpilstymas į butelius: sulfitai nenaudojami.
Į butelius išpilstytas: EARL Domaine des Frères, F37420, Prancūzija
Jums taip pat gali patikti