

Sardinės ekologiškame alyvuogių aliejuje - compagnie bretonne
Skaityti daugiau- Millésime 2022 -
Ryškiausias šios gamos produktas - ieškomiausias jūros gėrybių mėgėjų!
Ar žinojote, kad sardinės "Millésimées" prieš parduodant laikomos mažiausiai 4 mėnesius? Kaip ir geras vynas , jie laikui bėgant tobulėja!
Tikri sardinių mylėtojai žino, jog nuo senovės laikų, sardinės, išlaikytos nuo 6 iki 8 metų, laikui bėgant tobulėja kaip geras vynas. Po 6–8 metų brandinimo sardinės cukruojasi ir prisisunka alyvuogių aliejaus.
Tai puiki dovana, ne tik skardinių, bet ir meno mėgėjams. Kiekviena skardinė yra išskirtinio dizaino, sukurtos vietinių bretonų dailininkų. Tai puiki dekoracija !
Prancūzijoje be skonio, taip pat labai svarbus ir sardinių skardinių dizainas - didžioji dalis mėgėjų kolekcionuoja įvairiausias ir išskirtiniausias skardines.
Kolekcionavimas - būdas išsaugoti ir vertinti prisiminimus, bei emocijas. Tad šios gražios sardinių skardinės ideali dovana kolekcininkams!
Sudedamosios dalys: šviežios sardinės sardina pilchardus walbaum 78 % (sužvejotos šiaurės rytų Atlanto vandenymo pakrantėse), alyvuogių aliejus*, druska. *21 % sudedamųjų dalių yra ekologiškos, sertifikuotos BUREAU VERITAS.
Didžiausi alergenai (be žuvies): nėra. Be GMO.
Laikymo sąlygos: neatidarytą pakuotę laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje.Laikymo sąlygos atidarius: likusias sardines sudėkite į kitą indą ir užpilkite alyvuogių aliejumi.
Gamintojas: pagaminta Prancūzijoje. Konservų fabrikas Jean-François FURIC – 108, rue des Conserveries 29760 Penmarc’h Prancūzija.
Jums taip pat gali patikti